Saneerauspalvelut Äänekoskelta Keski- ja Etelä-Suomeen pitkällä kokemuksella

Kysy lisää palveluistamme

PM-Heikkiset Oy tarjoaa laadukkaat ja joustavat rakennus-, remontti- ja saneerauspalvelut kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2009 Äänekoskella, mutta palvelualueemme kattaa koko Keski-Suomen. Olemme työskennelleet toimintamme aikana paljon myös pääkaupunkiseudun alueella, minkä ohella toimeksiannot ovat vieneet meitä muuallekin Suomeen.

Olemme kokenut, pieni yritys, joka pystyy muokkaamaan ja räätälöimään palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita omakotitalorakentajista remontoijiin, yrityksiin ja julkiseen sektoriin. Älä epäröi pyytää apuamme, jos etsit luotettavaa rakentajaa tai remontoijaa!

Pieni ja ketterä yritys – korkea palvelulaatu

Vuonna 2009 perustettu yrityksemme on palvellut rakentajia ja remontoijia Keski- ja Etelä-Suomessa yli vuosikymmenen ajan. PM-Heikkiset Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Mika Heikkinen on työskennellyt rakennusalalla vieläkin pidempään eli jo lähes 30 vuoden ajan. Hän aloitti yksityisyrittäjänä toimien aluksi toiminimellä ja kasvatti yritystä hiljalleen niin, että vuonna 2009 yrityksen toiminta muutettiin osakeyhtiömuotoiseksi.

Nykyään työllistämme neljä työntekijää. Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppanien verkosto sekä kokenut aliurakoitsija, joka auttaa töissä tarpeen mukaan. Pienenä yrityksenä voimme palvella joustavasti ja ketterästi erilaisissa kohteissa myös Keski-Suomen ulkopuolella. Ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme ansiosta pystymme toteuttamaan laajatkin remontti- ja rakennustyöt laadukkaasti.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

PM-Heikkiset Oy:n työskentelytapa on asiakasläheinen. Tarjoamme yksilöllistä palvelua kaikenlaisille asiakkaille omakotitalorakentajista yrityksiin ja julkiseen sektoriin. Noudatamme korkeita laatustandardeja ja kuuntelemme asiakasta tarkkaan, sillä tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Toivomme solmitun asiakassuhteen kestävän pitkään.


Olemme luotettava yhteistyökumppani, suunnittelija ja toteuttaja monenlaisiin rakennus- ja remonttitöihin. Hallitsemme avaimet käteen -periaatteella uudisrakentamisen, saneeraukset sekä pienet ja suuret remontit. Jokaisen työn toteutamme turvallisesti, tarkasti, täsmällisesti – ja aina asiakas edellä. Noudatamme luonnollisesti myös asiakkaan kanssa sovittua budjettia. Saat meiltä vaivattomasti kaikki tarvitsemasi remontti- ja rakennuspalvelut. Kysy lisää – olemme palveluksessasi!