Laadukasta uudisrakentamista Äänekoskelta Keski-Suomeen ja kauemmas

Pyydä tarjous!

PM-Heikkiset Oy on uudisrakentamisen pitkän linjan ammattilainen Äänekoskelta. Rakennamme ja remontoimme Äänekosken seudun lisäksi myös muualla Keski-Suomessa, ja lisäksi palvelemme mielellämme myös pääkaupunkiseudun rakentajia.


Palvelemme kaikenlaisissa uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja ulkorakentamiseen liittyvissä tarpeissa. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, minkälaista rakennus- tai saneerausprojektia suunnittelet. Me autamme sinut alkuun hankkeessa ja viemme projektin loppuun asti – tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi hoidamme myös pienempiä osa-alueita rakennus- ja saneerausprojekteista.

Monipuoliset rakennuskohteet omakotitaloista halleihin

Rakennamme pitkällä kokemuksella talot ja rakennukset laidasta laitaan. Hallitsemme muun muassa omakotitalojen, hallien sekä rivi- ja paritalojen rakentamisen. Rakennamme myös erilaiset ulkorakennukset.


Yrityksellämme on erilaisista rakennustöistä kattavasti kokemusta. Laajan ammattitaitomme ansiosta palvelemme sujuvasti ja luotettavasti sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Asiakkaisiimme kuuluu paljon omakotitalorakentajia, mutta rakennamme mittatilaustyönä myös esimerkiksi hallit ja muut yritys- ja liiketilat. Jokainen kohde suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.


Ota meihin mieluiten yhteyttä jo rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa. Näin voimme yhdessä tehdä ihanteellisimmat ratkaisut rakennusprojektin onnistumisen kannalta.

Perusteelliset saneeraukset rakennusalan ammattilaisilta

Uudisrakentamisen ohella saneeraamme esimerkiksi vanhoja taloja, asuntoja sekä liiketiloja. Korjausrakentaminen hoidetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Saneerauksella voidaan merkittävästi kohentaa asunnon tai talon kuntoa, muuttaa sen tilaratkaisuja sekä samalla kasvattaa rakennuksen tai asunnon arvoa ja elinkaarta.


Saneeraus kannattaa jättää rakennusalan ammattilaisille, sillä korjausrakentamisessa esimerkiksi talon rakenteiden mahdolliset muutokset ja kunnossapito vaativat vankkaa osaamista. Me toteutamme saneeraukset pitkällä kokemuksella.


Jos kotisi, mökkisi tai vaikkapa liiketilasi vaativat kevyempää remonttia, kysy myös lisää remonttipalveluistamme! Esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontit kuuluvat palvelutarjontaamme.

Lue lisää remonttipalveluista