Joustavat remonttipalvelut Äänekoskelta koko Keski-Suomeen

Kysy lisää remonteista

PM-Heikkiset Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Äänekoskelta Keski-Suomeen ja tarvittaessa kauemmaskin, kuten pääkaupunkiseudulle asti. Erityisosaamistamme ovat muun muassa keittiöremontit, sisustusremontit sekä muut pienemmät remontit laminaattilattioiden asennuksista kalusteasennuksiin.


Yrityksemme on erikoistunut uudisrakentamiseen ja perusteellisiin saneerauksiin, mutta toteutamme mielellämme myös kevyemmät remonttityöt yrityksille ja yksityisasiakkaille. 

Kerro meille tarpeistasi – räätälöimme remonttipalvelut toiveidesi mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä pienissä ja suurissa remonttitarpeissa ja pyydä tarjous! Palvelemme pitkällä kokemuksella.

Laadukkaat remontit kaikenlaisiin kohteisiin

Etsitkö luotettavaa ja täsmällistä remonttiyritystä Keski-Suomesta? Me palvelemme pitkän työkokemuksen tuomalla ammattitaidolla Äänekoskelta käsin kaikenlaisissa remonttikohteissa.


Remontoimme erilaiset tilat kodeista liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin tarpeidesi mukaan. Voit tilata meiltä esimerkiksi:

  • Kalusteasennukset

  • Keittiöremontit

  • Lattia-asennukset, esimerkiksi laminaattilattiat ja lattiamattoasennukset

  • Maalaustyöt

  • Sisustusremontit.

Asennamme lattiat turvallisesti ja vankalla kokemuksella myös julkisiin rakennuksiin ja kosteisiin tiloihin. Kalusteasennuksissa voit tilata kauttamme joko tarvitsemasi kalusteet tai hankkia meiltä pelkän asennustyön hankkimiisi kalusteisiin. Kysythän tarvittaessa lisätietoja toimittamistamme kalusteista!


Toteuttamamme remontit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voit olla varma, että lopputulos vastaa tyyliäsi, sillä me myös konsultoimme asiakasta remontin eri vaiheissa.

Jos haluat, voit tietenkin jättää koko remonttipaketin meidän käsiimme. Remontoimme tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Meiltä myös laajat saneeraukset

Jos epäilet, ettei pelkkä pintaremontti riitä kotisi tai muun kohteesi kunnostamiseen, ei hätää. PM-Heikkiset Oy hoitaa lisäksi perusteellisemmat saneeraukset kaikenlaisissa kohteissa. Toteutamme korjausrakentamisen rakennusta kunnioittaen ja asiakkaan toiveita seuraten.


Kun rakennuksen tai asunnon kunto epäilyttää, voit kutsua meidät tutustumiskäynnille kohteeseen. Kartoitamme kohteen kunnon ja annamme hinta-arvion remontista tai mahdollisesta saneerauksesta.

Täytämme kaikenlaiset rakennus- ja remonttitarpeet, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme Äänekoskella!

Lue lisää saneerauksista